Home Stiri mondene Gabriela Cristea și Tavi Clonda au serbat un an de la cununia religioasă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au serbat un an de la cununia religioasă

de Buinoschi Andreea

Gabriela și Tavi formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din România. Cei doi au copii minunați și pot fi un exemplu de cuplu reușit pentru multe persoane.

Ieri, aceştia au împlinit un an de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Gabriela a scris un mesaj extrem de emoționant pe contul său de Instagram, spunând ce urmează să se întâmple, deoarece acesta nu este singurul eveniment fericit legat de relația lor: „Săptămâna asta am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut cinci ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc șapte ani de când ne iubim”.

Mai mult decât atât, vedeta le-a mărturisit admiratorilor și că, de data aceasta, și-au sărbătorit relația acasă, dar că abia așteaptă să poată ieși din nou la restaurant, așa cum o făceau odată: „De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptăm momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri”.

În urmă cu ceva timp, Gabriela a povestit despre cum ea și soțul ei fac o echipă foarte bună. Aceștia se completează reciproc și își împart treburile casnice. „Nu avem bonă și am avut două experiențe destul de neplăcute cu bonele. Am hotărât că nu mai vrem să luăm bonă. Am avut pe cineva care ne-a ajutat la curățenie, pentru că noi avem și o casă foarte mare, și e destul de complicat, dar în perioada asta nu am mai primit pe nimeni în casă și eu m-am ocupat de partea de interior a casei, iar Tavi s-a ocupat de partea de exterior, mă refer la curățenie, că de grădinărit tot eu m-am ocupat, că el nu se pricepe, doar m-a ajutat atunci când am avut nevoie. În principiu, noi ne ocupăm de administrarea casei, de administrarea tuturor lucrurilor, eu fac mâncare și ne ocupăm de fete doar noi. Ne iese dar nu e ușor însă dacă vrei cu adevărat, reușești!”, le-a spus vedeta celor de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies