Home Stiri mondene Gabriela Cristea, trasă la răspundere pentru produsele pe care le promovează

Gabriela Cristea, trasă la răspundere pentru produsele pe care le promovează

de Clara

Din nou, Gabriela Cristea a stârnit reacții negative din partea fanilor săi, deoarece a fost prinsă cu minciuna. Aceasta face parte din categoria persoanelor publice care fac reclamă diferitelor produse sau servicii, dar se pare că prezentatoarei i-au scăpat din vedere unele lucruri.

Întrebată de o internaută dacă are pleoapele tatuate semipermanent, aceasta a răspuns că doar pentru sprâncene a apelat la această procedură. Oamenii din online au reacționat imediat, spunând că, până de curând, a promovat un produs de creștere a sprâncenelor, menționând că sprâncenele au rezultat în urma folosirii lui.

„Ai cumva tatuaj semipermanent pe pleoape?”, a întrebat-o pe prezentatoare o internaută. „Nu, doar sprâncenele sunt tatuate”, a răspuns aceasta. „Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, a fost reacția imediată, venită în mediul online.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabriela Cristea a fost trasă la răspundere din nou, deoarece și-a editat pozele în mod exagerat, diferența fiind una vizibilă. Internauții au reacționat imediat și i-au atras atenția.

„«Eu nu înțeleg deloc… Cum, Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă și, la televizor, te arată grasă?… acolo ești o altă persoană. Da, știu… o să spui că așa deformează imaginea televizorul» / «Doamne, în prima poză, se vede clar că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi» / «Și oglinzile astea… cum strică ele silueta!» / «Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea! Oare fără editare nu se poate?! Sau ne speriem de ce ne arată realitatea?» / «Săraca cabină de duș, s-a îndoit toată. 🤯🤯 De ce, oare, nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă. Mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare»”, au fost câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies