Home Stiri mondene Gabriela Cristea va avea o singură domnișoară de onoare. Cine este aceasta

Gabriela Cristea va avea o singură domnișoară de onoare. Cine este aceasta

de negriuelena

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni soț și soție și în fața lui Dumnezeu pe 24 august 2019, la patru ani după ce au avut cununia civilă.

Fericitul eveniment din viața lor se apropie cu pași repezi, iar ultimele detalii au fost deja stabilite de către viitoarea mireasă.

Nași de nuntă vor fi Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, iar Gabriela Cristea va avea o singură domnișoară de onoare.

Vedeta a dezvăluit, potrivit Wowbiz, că domnișoara ei de onoare va fi chiar fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu, Ștefania.

Frumoasa Ștefania are 22 de ani și a absolvit Academia de Studii Economice din București.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au dezvăluit faptul că petrecerea de nuntă va fi cu tematică și nu va fi fastuoasă, ci va avea loc în curtea vilei în care locuiesc, în Corbeanca.

„Urmează să alegem biserica. Nu e nuntă, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane.

Soția mea ar vrea să facem acasă petrecerea, dar avem și propuneri de locații. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

„Pentru că trebuie să ne ocupăm de copii, amenajăm şi casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsătorim religios.

Ne-am hotărât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală.

Am conceput un șotron la intrarea în curte, e desenat de mine’, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, potrivit Spynews

Surse: wowbiz.ro, libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!