Home Stiri mondene Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars

de Clara

Gabriela Cristea nici bine nu a încheiat un proiect, că este deja implicată în următorul. Aceasta va prezenta emisiunea Mireasa, capriciile iubirii, iar premiera va avea loc în doar câteva zile.

„Dragilor, de luni, 13 septembrie, vă aștept în direct, de la ora 19:30, la «Mireasa, capriciile iubirii», la Antena Stars. Povestim împreună cu concurenții din casa «Mireasa» despre cât de capricioasă este iubirea. Vă aștept cu drag”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

„Dragilor, am primit cu drag provocarea «Splash! Vedete la apă», dar, până la urmă, am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamăgiți, dar sunt sigură că mulți sau cei mai mulți, mai ales cei care sunt părinți și poartă responsabilitatea creșterii copiilor, mă înțeleg și poate mai sunt și alții care se regăsesc în decizia mea”, a mai spus aceasta, potrivit cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a anunțat fanii că va reveni pe platourile de filmare, după o pauză de ceva timp. „Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că, odată cu lansarea «Mireasa – Urzeala soacrelor», telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susținători ai concurentelor «Mireasa», iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie.

O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca, începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul «Mireasa: Urzeala soacrelor», de la Antena Stars”, spusese aceasta la vremea respectivă, potrivit spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies