Home Stiri mondene Gabriela Firea și-a făcut analizele și în Anglia. Iată ce au spus medicii de acolo despre sârma găsită în colonul său!

Gabriela Firea și-a făcut analizele și în Anglia. Iată ce au spus medicii de acolo despre sârma găsită în colonul său!

de Arseni Ana

De curând, Gabriela Firea a primit rezultatul analizelor pe care le-a făcut la o clinică din Anglia. Aceasta a dorit să se consulte și cu medicii de acolo, după ce își făcuse prima dată analizele în România, când i s-a găsit o sârmă în colon.

Primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut declarații referitoare la starea de sănătate a acesteia și a spus care a fost concluzia la care au ajuns medicii din Londra, în urma interpretării analizelor.

„Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control? Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervențiile chirurgicale din România, a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra.

După un consult de 75 de minute, dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acesta a explicat că acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultația a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastrointestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală.

Gabi a luat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara României. Colonul şi-a micșorat din diametru. Se poate face reconstrucția. Va avea loc o nouă intervenţie medicală”, a spus Florentin Pandele în cadrul unui interviu pentru România TV…

„Nu s-a găsit nicio explicație, dar nici nu mai vreau să aduc subiectul în discuție. Eu am tot felul de bănuieli, dar nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru”, a mai declarat soțul Gabrielei Firea.

Sursa: cancan.ro

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies