Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu a intrat, din nou, în vizorul internauților: „Nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala”. Ce gest a stârnit nemulțumirea internauților

Gabriela Prisăcariu a intrat, din nou, în vizorul internauților: „Nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala”. Ce gest a stârnit nemulțumirea internauților

de Clara
  • Gabriela Prisăcariu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală.
  • Soția lui Dani Oțil a postat un filmuleț în care Tiago, fiul pe care cei doi îl au împreună, se joacă cu Cenușă, pisica familiei.
  • Un internaut a considerat că Cenușă este chinuit.

Gabriela Prisăcariu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, dar, din când în când, atunci când consideră că are ceva frumos sau important de împărtășit, face unele postări în mediul online.

De curând, soția lui Dani Oțil a postat un filmuleț în mediul online în care Tiago, fiul pe care cei doi îl au împreună, se joacă cu Cenușă, pisica familiei.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru comportamentul lui Tiago

Fiul lor, Tiago, care a împlinit un an și patru luni, nu știe cât de fragile sunt animalele, așa că s-a jucat așa cum a crezut el cu Cenușă, doar că acest lucru nu le-a făcut plăcere internauților, care i-au atras atenția mamei sale.

Un internaut a considerat că Cenușă este chinuit, așa că i-a dat un sfat Gabrielei, pentru ca Tiago să fie mai blând cu animalele.

„Te ador și pe tine și pe cel mic, dar nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala lui Cenușă. Copiii se învață de mici să atingă animalele cu blândețe. Poate este de gândit”, i-a transmis acesta.

Soția lui Dani Oțil nu încearcă pentru un al doilea copil

Când a postat pe Instagram mai multe fotografii din Turcia, fanii ei din mediul online s-au grăbit să o întrebe dacă are de gând să se întoarcă și cu un frate pentru Tiago.

Modelul a negat, spunând că a mers în Istanbul, deoarece vrea să se relaxeze și să mănânce mâncare specifică, nu să facă un al doilea copil.

„Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm. Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies