Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu a pus piciorul în prag. Iată ce a deranjat-o!

Gabriela Prisăcariu a pus piciorul în prag. Iată ce a deranjat-o!

de Buinoschi Andreea

Dani Oțil a făcut câteva mărturisiri haioase. Aceasta a declarat că soția sa, Gabriela Prisăcariu, l-a pus să reamenajeze locuința, deoarece a vrut ca mobila să fie nouă, neatinsă de nicio altă femeie.

„Scap de lucrurile vechi pe care au stat alte funduri. I-am dat colegului Duță canapeaua din casă. Motivul este că, atunci când o femeie vine să își făurească un cămin, atunci aruncă orice alte obiecte atinse de foste…. Am mai rămas doar cu încălzirea din pardoseală”, a spus Dani Oțil, conform cancan.ro.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport”, a mărturisit Gabriela, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies