Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu a spus ce părere are despre valul de jigniri pe care l-a primit

Gabriela Prisăcariu a spus ce părere are despre valul de jigniri pe care l-a primit

de Clara

După ce a decis să iasă pentru câteva ore în club, Gabriela Prisăcariu a fost trasă la răspundere pentru gestul făcut. Acum, aceasta a recționat, fiind mirată de cele întâmplate.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar, când am ieșit, și, bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit «bonă». Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva”, a spus modelul pentru cei de la click.ro.

Gabriela și Dani l-au primit cu brațele deschise pe Luca Tiago

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris Dani Oțil în mediul online, la scurt timp după nașterea celui mic.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies