Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, alături de Dani Oțil la orice pas

Gabriela Prisăcariu, alături de Dani Oțil la orice pas

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu este alături de logodnicul ei mereu, inclusiv atunci când vine vorba de cursele de mașini. Recent, aceasta l-a însoțit din nou pe prezentator pe teren și și-a arătat susținerea.

Gravidă în al doilea trimestru, aceasta nu se dă la o parte din a-i fi alături partenerului ei. Cu cel mic la purtător, a venit să își susțină viitorul soț. Modelul i-a spus bebelușului său că, după ce se va naște, va merge și el la cursele de mașini, pentru a-și susține tatăl. „Bebelușule, uite ce te așteaptă!”, a spus modelul pe pagina sa de Instagram.

Înainte de Paște, Gabriela a anunțat sexul bebelușului. Aceasta urmează să aducă pe lume un băiat, iar vestea a fost dată printr-un mesaj postat în dreptul unei fotografii: „Cu băieții mei”.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult…

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere”, a spus Gabriela pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..