Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, criticată dur pentru modul în care pozează: „Altceva ce te mai definește?”

Gabriela Prisăcariu, criticată dur pentru modul în care pozează: „Altceva ce te mai definește?”

de Clara
  • Gabriela Prisăcariu a devenit mamă în luna septembrie a anului trecut.
  • Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia, lucru ce nu este neapărat pe placul tuturor internauților.
  • Deoarece are un corp de invidiat, mai ales că a născut, Gabriela Prisăcariu știe cum să îl pună în valoare. 

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă în luna septembrie a anului trecut, dar și-a revenit extrem de repede la formele de dinaintea sarcinii.

Aceasta, mândră de felul în care arată, pozează sexy ori de câte ori are ocazia, lucru ce nu este neapărat pe placul tuturor internauților.

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid pentru pozele provocatoare

Deoarece are un corp de invidiat, mai ales că a născut, Gabriela Prisăcariu știe cum să îl pună în valoare. Fie în costum de baie, fie în haine mulate, fie prin haine care să îi lase la vedere anumite părți ale corpului, aceasta se mândrește cu corpul ei.

Cu toate acestea, nu puține sunt persoanele care o critică și care spun că altceva nu știe să facă, decât să pozeze provocator.

„Of, of! Dincolo de asta, ce te mai definește?”, este mesajul unei internaute. „Tot este bine că mă definește ceva!”, a răspuns Gabriela.

Soția lui Dani Oțil a fost criticată pentru faptul că a ieșit în club

În urmă cu doar câteva luni, pentru a mai scăpa puțin de rutina din viața ei, Gabriela Prisăcariu a plecat în club. Atunci, mai mulți internauți au spus că aceasta a divorțat de Dani, afirmație negată de aceasta în totalitate.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar, când am ieșit, și, bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit «bonă». Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta”, a spus aceasta pentru click.ro.

În încheiere, Gabriela le-a spus oamenilor să încerce să fie mai buni și să nu mai lase mesaje urâte în mediul online, deoarece, mai mult ca sigur, ar avea ceva mult mai important de făcut.

Sursa 

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies