Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, în pericol de a naște în vârful munților

Gabriela Prisăcariu, în pericol de a naște în vârful munților

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au trecut prin momente de panică în urmă cu doar câteva zile. Mai având foarte puțin până când urmează să nască, aceasta a decis că are nevoie de puțină relaxare și, alături de soțul ei, Gabriela a plecat la munte.

Odată ajunși acolo, modelul, după doar două nopți, a decis să se întoarcă în București, deoarece, bebelușul fiind foarte agitat, a crezut că va naște înainte de termen. Aceasta a oferit mai multe detalii pe pagina sa de Instagram.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă.

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a spus Gabriela pe pagina sa de Instagram.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat modelul, potrivit celor de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies