Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu întâmpină probleme în sarcină

Gabriela Prisăcariu întâmpină probleme în sarcină

de Clara

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în aproximativ 20 de săptămâni și, de când a aflat că va aduce un copil pe lume, aceasta trebuie să facă față problemelor de gravidă.

Recent, modelul a mărturisit că s-a trezit cu o buză umflată și le-a spus internauților că ar face orice să se umfle și buza de jos, pentru a fi egale.

„M-am trezit cu o buză umflată și, acum, nu știu ce să fac ca să se umfle și asta de jos. (…) Am rămas fără curent acasă, deci m-am spălat cu apă minerală pe dinți, pentru că cineva uită tot timpul să cumpere apă plată, nu spun cine, dar este timpul pentru masajul anticelulitic. E singurul lucru pe care-l mai pot face, având în vedere că sport și mișcare nu am voie deloc”, a spus logodnica prezentatorului pe pagina ei de Instagram.

La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, aceasta le-a spus fanilor ei că are pofte, dar și că nu va mai fi întrebată de toată lumea când va face un copil.

„Suntem în 16 săptămâni, patru luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport, nu vă pot arăta exerciții deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită, am pus două kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță.

Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea «Bă, voi când faceți un copil?» De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor? Poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje? Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele «Când vă căsătoriți și când faceți un nou copil?»”, a spus Gabriela pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies