Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, la ecograf: „Dă aici din piciorușe”

Gabriela Prisăcariu, la ecograf: „Dă aici din piciorușe”

de Clara

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi logodnici vor deveni părinți în mai puțin de șase luni și, recent, modelul le-a spus fanilor cum decurg lucrurile.

„Ești pregătit să îl vezi pe bebeluș? Crezi că vrea să ne vadă? Eu nu cred că o să-i placă de noi. Să sperăm că nu o să mai stea cu fundul la noi iar. Am venit să-l vedem pe bebeluș… și el dă aici din piciorușe sau mânuțe”, a spus logodnica matinalului pe pagina sa de Instagram.

„Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit «Când faceţi un copil?». Pentru toţi cei care au ceva cu pătrățelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi… Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, a fost mesajul prin care Dani Oțil a dat marea veste.

După ce au anunțat, Gabriela Prisăcariu a oferit un interviu pentru cei de la click.ro și a mai făcut câteva declarații despre sarcina ei.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat modelul pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies