Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, luată la rost de Dani Oțil chiar la televizor: „Mi-e rușine de-mi crapă obrazul”

Gabriela Prisăcariu, luată la rost de Dani Oțil chiar la televizor: „Mi-e rușine de-mi crapă obrazul”

de Clara

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a fost invitată în cadrul emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani, unde a defilat într-o rochie albă destul de transparentă.

Logodnicul ei a făcut o glumă și a spus că nu este în favoarea lor ceea ce se întâmplă, deoarece rochia permitea să se vadă prin ea și burtica de gravidă.

„Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată, că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin… și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este.

Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu model, asta este. Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți”, a spus matinalul în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela și Dani Oțil vor deveni părinți în aproximativ cinci luni și sunt extrem de nerăbdători pentru marea întâlnire. Modelul a oferit câteva detalii despre ceea ce se întâmplă în viața ei de când a aflat că este însărcinată, în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea soție a lui Dani Oțil…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies