Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, luată prin surprindere de Dani Oțil cu ocazia zilei sale de naștere

Gabriela Prisăcariu, luată prin surprindere de Dani Oțil cu ocazia zilei sale de naștere

de Buinoschi Andreea

Ieri, Gabriela Prisăcariu și-a serbat ziua de naștere. Soția lui Dani Oțil a împlinit 29 de ani, iar prezentatorul a vorbit despre cadoul pe care i l-a făcut. Așa cum ne-a obișnuit, totul s-a întâmplat în stilul caracteristic al matinalului de la Antena 1.

„Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția: salamul ăla de biscuiți (n.r. – Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic: salam de biscuiți…

I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani, în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți! Să ne vedem acasă cu bine!”, a mărturisit Dani Oțil, conform celor de la cancan.ro.

În urmă cu scurt timp, Dani Oțil a vorbit despre începuturile relației cu Gabriela, făcând aluzie la trucurile la care fiecare apelează pentru a face impresie bună în fața partenerului.

„Când vine momentul, voi, fetelor, să puneți câte un pai la cuib, dacă vreți să îl surprindeți, și cumpărați din colț brioșe. Înainte să vină el, luați toate ambalaje și le puneți în debara sau le aruncați direct, ca el să nu poată să contracareze. Iar voi, băieți, dacă vreți să scăpați ușor, indiferent în ce e îmbrăcată ea, te duci și te uiți în coșul de gunoi. Nu te uiți doar la suprafață, te uiți atent, dacă sunt cutiile acolo și s-a comandat de undeva… nu e treabă, e o capcană. Dacă vreți să mă ascultați, că am trecut prin viață”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies