Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a logodnicului său

Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a logodnicului său

de Buinoschi Andreea

Ziua de astăzi este una mare pentru Dani Oțil. Acesta a schimbat prefixul și se bucură de fericitul moment alături de logodnica sa, Gabriela.

Încă de la primele ore ale dimineții, iubita sa, prin intermediul contului său de Instagram, i-a transmis un mesaj foarte emoționant partenerului său de viață. „La mulți ani, ochi frumoși”, a fost mesajul ei. Nici fanii cuplului nu au stat prea mult pe gânduri și i-au transmis doar gânduri bune. „Mulți ani frumoși! 😘🎂”/ „40!!! .. De acum începe viața adevărată. La mulți ani cu sănătate!”/ „Ai îmbătrânit! 😅 **La mulți ani sănătoși!!!”/ „Sa faci multe lucruri faine și trăsnite la vârsta aceasta! La mulți ani!”/ „Mulți înainte plini de zâmbete și fericire! 🙏🙏🙏🎂”, sunt doar o parte dintre sutele de mesaje de care prezentatorul s-a bucurat.

Într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro, vedeta Antena 1 a vorbit despre schimbările prin care a trecut de-a lungul anilor: „Eu simt că ăsta este un interviu de cuplu. Adrian Sînă şi Anca Serea… Apeşi o pedală foarte sensibilă, mă simt ca la o oră de consiliere. Am impresia că unul dintre voi e broasca şi celălalt cheia, care dintre voi e broasca? (râde) Să ştii că mari modificări nu cred că sunt. Avem rate mai mari, datorii mai mari, maşini mai mari. Probabil am învăţat să dozăm mai bine diverse trăiri, sentimente, emoţii. Am învăţat, în timp, că oamenii cu care lucrez nu pot veni de fiecare dată cu aceeaşi stare, că nu sunt maşini. De câţiva ani nu ne mai sare nici nouă aşa de tare ţandăra. Am început să văd lucrurile mai matur şi să văd ce se întâmplă aici ca pe-o făbricuţă unde nu totul poate merge perfect. Iar noi suntem aici ca într-o familie, ţinem unii la alţii şi vorbim foarte frumos unii de alţii. Pe mine mă interesează foarte mult asta, am depăşit faza în care la sfârşitul lunii mă uit câţi bani mi-au intrat în cont”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies