Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, noi declarații despre sarcină. Iată cu ce se confruntă!

Gabriela Prisăcariu, noi declarații despre sarcină. Iată cu ce se confruntă!

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, se pregătește pentru a deveni mamă pentru prima oară. Aceasta și Dani au anunțat sarcina săptămâna trecută și, acum, a împărtășit cu fanii câteva momente prin care trece.

Una dintre cele mai comune situații cu care femeile gravide se confruntă este cea reprezentată de pofte, iar Gabriela nu face excepție. Aceasta a postat o fotografie cu un bol plin de salată, semn că nu are pofte exagerate, la fel ca alte gravide.

„Suntem în 16 săptămâni, patru luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții, deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc.

Trebuie să stau liniștită, am pus două kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță.

Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea «Bă, voi când faceți un copil?» De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor? Poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje? Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele «Când vă căsătoriți și când faceți un nou copil?»”, a spus Gabriela pe pagina sa de Instagram.

Dani, în urmă cu mai bine de o săptămână, a spus că au amânat momentul dezvăluirii până în clipa în care burta Gabrielei a început să crească și nu o mai puteau ascunde.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: «Când faceți un copil?»… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… Hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. 🤗Am decis să spun aici, pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede 😎, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..