Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, probleme în luna a opta de sarcină: „Am crezut că nasc direct”

Gabriela Prisăcariu, probleme în luna a opta de sarcină: „Am crezut că nasc direct”

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu mai are puțin și naște și, deja, greutățile ultimei luni au început să se facă resimțite. De curând, aceasta le-a spus fanilor momentele neplăcute prin care a trecut, spunând că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, este foarte frumos să fii însărcinată.

„Că tot mă lăudam eu ce bine dorm. Ei bine, de trei nopți, canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață, pe la ora 6, m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general, e frumos să fii însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, a spus modelul pe pagina sa de Instagram.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine”, a spus soția lui Dani Oțil, în urmă cu câteva luni, pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies