Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu și-a ieșit din minți: „Unfollow. Pa, la revedere!”

Gabriela Prisăcariu și-a ieșit din minți: „Unfollow. Pa, la revedere!”

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu a răbufnit în mediul online, după ce a fost criticată pentru felul în care arată după ce a născut. Mai exact, modelul a reușit să slăbească foarte mult, iar acest lucru se pare că deranjează anumite persoane.

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează, mai nou, postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care, înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a spus soția lui Dani Oțil.

„Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport!”, a spus aceasta, în urmă cu aproximativ șase luni, pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies