Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au rămas fără bonă pentru cel mic

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au rămas fără bonă pentru cel mic

de Clara

În urmă cu aproximativ două luni, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că îi caută fiului lor o bonă. După ce căutările păruseră că au luat sfârșit, acum câteva zile, modelul a spus că pornesc din nou în căutarea cuiva care să aibă grijă de cel mic.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar”, a spus aceasta pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu este trasă la răspundere în mediul online

De când a devenit mamă, soția lui Dani se confruntă cu din ce în ce mai multe critici. În urmă cu ceva timp, aceasta a ieșit pentru câteva ore în club, iar prezentatorul de la Antenă a rămas acasă cu fiul lor. În urma acestui eveniment, mai mulți internauți au criticat-o pe Gabriela pentru decizia pe care a luat-o, considerând că nu este o mamă devotată.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar, când am ieșit, și, bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit «bonă». Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva”, a spus modelul pentru cei de la click.ro.

„Promovezi un copil pe care îl lași să mănânce ca la porci, ai puțină grijă să nu facă atâta dezastru! Poți să-l educi ușor, ușor, nu trebuie să-i permiți orice. Pentru tine e amuzant, dar te vede o țară întreagă și ia exemplul tău”, a fost mesajul primit de Gabriela.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies