Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au filmat în pat

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au filmat în pat

de Buinoschi Andreea

Nu este prima dată când cei doi logodnici își uimesc fanii. Recent, prezentatorul de la ’Neața cu Răzvan și Dani și Gabriela s-au filmat în timp ce erau în pat, iar fanii au reacționat imediat.

În filmulețul postat pe contul de Instagram al lui Dani, celor doi îndrăgostiți li se văd doar picioarele. În timp ce își mișcă degetele, puiul lor de pisică sare direct în pat. Fanii lor au fost extrem de amuzați de această situație și au reacționat imediat.  „Ce mult îmi place”, „Ce tare!!!! 😂😂😂😂😂😂😂 Sunteți nebuni!”, „Super tare!”, „ Așa face și motănelul meu 😬😂😂😂”, au fost doat câteva dintre comentariile lăsate la filmuleț.

Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru iubita lui Dani Oțil și l-a început cum nu se poate mai frumos. Pe lângă vacanța de care Gabriela s-a bucurat la maximum, aceasta a mai avut un motiv pentru a fi fericită. Chiar pe plaja din Mexico, modelul a fost cerut în căsătorie de iubitul său.

Discreți din fire, cei doi au anunțat marele eveniment, punând pe Instagram o poză cu inelul de logodnă, fără niciun amănunt în plus. Cu toate că răspunsul la celebra întrebare a fost afirmativ și inelul a fost pus pe deget, merele eveniment va trebui să aștepte. Virusul le-a dat peste cap planurile celor doi îndrăgostiți și, acum, așteaptă momentul potrivit.

Ecaterine: „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îş asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut?”.
Dani: „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”.
Ecaterine: „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”
Dani: „Păi, o să întrebăm virusul”.

Așadar, marele eveniment va avea loc mult mai târziu decât Dani și logodnica sa preconizaseră, dar se anunță a fi unul grandios…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies