Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu și fiul ei sunt grav bolnavi

Gabriela Prisăcariu și fiul ei sunt grav bolnavi

de Clara

Ghinioanele par să se țină lanț de Gabriela Prisăcariu. Aceasta a declarat că, deși abia scăpase de o răceală, acum a contactat din nou acest virus, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit. De asemenea, și fiul său de doar câteva luni a răcit, ceea ce a complicat și mai mult lucrurile.

„A, da. Am răcit foarte tare. Mai întâi a făcut bebe muci, apoi am făcut și eu muci. După a făcut iar el, suntem praf. Avem niște nopți grozave. Am nevoie de foarte multă cafea”, a spus Gabriela în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a spus cum și-a revenit după naștere

„Mănânc orice, ciocolată, pește, carne. Nu mi-am schimbat deloc meniul după ce am născut. Mănânc câte puțin din toate și copilul meu este ok. Nu sunt un exemplu, nu zic să faceți așa, pur și simplu, așa fac eu.

Și nu mă pot abține de la bere. De fiecare dată când își deschide Dani o sticlă cu bere, trebuie să beau neapărat o gură. Înainte, nu consumam bere absolut deloc. În timpul sarcinii, nu știu de unde a venit această poftă și, acum, la fel. Nu mă abțin și îmi pun și câte un pahar cu vin o dată pe săptămână”, a spus Gabriela în mediul online.

„Vai, cum am putut să pun hainele și scutecele lângă bani?! Așa ceva nu se face. Vai, copilul are geanta lui, dar am plecat în grabă și am pus tot ce am apucat în paporniță. Mai nou, totul trebuie să fie steril. Nu trebuie să mai explic. O, bine că sunteți voi perfecți! Sincer, mi se pare mie sau lumea a lua-o razna rău de tot? Primesc tot mai multe mesaje. Orice faci, se găsește cineva care să-ți scrie. Voi nu aveți și voi o treabă a voastră?”, a reacționat aceasta, în urma criticilor constante…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies