Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu spune cum s-a schimbat relația cu Dani, de când au un copil

Gabriela Prisăcariu spune cum s-a schimbat relația cu Dani, de când au un copil

de Clara
  • În luna septembrie, peste doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor serba primul an de viață al fiului lor.
  • Cei doi și-au dorit un copil, iar dorința le-a fost ascultată.
  • Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil susțin că sunt mult mai uniți și mult mai fericiți de când cel mic a apărut în viața lor.

În luna septembrie, peste doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor serba primul an de viață al fiului lor, Luca Tiago. Aceștia sunt extrem de fericiți de când micuțul a venit pe lume și postează mereu fel de fel de poze și de filmulețe cu cel mic.

Cei doi și-au dorit un copil, iar dorința le-a fost ascultată. Chiar dacă modelul a recunoscut că este destul de greu să ai grijă de un copil, acest lucru nu este imposibil, mai ales când iubirea unei mame este fără margini.

Dani și Gabriela, mai uniți de când sunt părinți

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil susțin că sunt mult mai uniți și mult mai fericiți de când cel mic a apărut în viața lor. Cei doi petrec foarte mult timp alături de fiul lor și se bucură de fiecare clipă pe care o trăiesc împreună.

Recent, în mediul online, aceștia au purtat un scurt dialog în care au spus cum s-a schimbat viața lor de când Luca Tiago face parte din ea.

Dani: „Evident, dar cum să nu se schimbe”,

Gabriela: „Suntem mai uniți, mai fericiți”,

Dani: „Nu, ne e frică să ne certăm, ca să nu ne omorâm”, au spus cei doi în mediul online.

Soția lui Dani, trasă la răspundere din cauza copilului

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu a postat un filmuleț în care apărea Luca Tiago în timp ce mânca. Fiind extrem de mic, acesta nu știa cum trebuie să mănânce, motiv pentru care, în jurul lui, era un mic dezastru. Cu toate acestea, Gabriela s-a amuzat teribil și le-a arătat și fanilor ei acest lucru.

Însă, așa cum se întâmplă de fiecare dată, câteva persoane au criticat-o și au tras-o la răspundere pentru modul în care fiul ei mânca.

„Promovezi un copil pe care îl lași să mănânce ca la porci, ai puțină grijă să nu facă atâta dezastru! Poți să-l educi ușor, ușor, nu trebuie să-i permiți orice. Pentru tine e amuzant, dar te vede o țară întreagă și ia exemplul tău”, a fost mesajul primit de Gabriela.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies