Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu, surprinsă de acțiunile lui Dani Oțil față de copilul lor

Gabriela Prisăcariu, surprinsă de acțiunile lui Dani Oțil față de copilul lor

de Clara

Gabriela Prisăcariu a fost surprinsă atunci când a văzut ce făcea Dani Oțil cu fiul lor, Luca Tiago, în absența ei. Aceasta a imortalizat momentul și l-a arătat și fanilor ei.

Mai exact, cel mic era învățat de către prezentatorul de la Antena 1 să urce scările mai ales că, în curând, va începe să meargă. „Eu nu știu dacă să mă bucur că văd lucrul ăsta, sincer. Tati, eu te las să ai grijă de el și tu ce faci?”, a spus modelul.

Gabriela Prisăcariu a născut anul trecut, în luna septembrie, iar copilul ei crește văzând cu ochii. Aceasta împărtășește cu internauții fel de fel de fotografii și filmulețe cu cel mic, spre deliciul lor.

Gabriela Prisăcariu este des criticată pentru modul în care are grijă de Luca Tiago

„Promovezi un copil pe care îl lași să mănânce ca la porci, ai puțină grijă să nu facă atâta dezastru! Poți să-l educi ușor, ușor, nu trebuie să-i permiți orice. Pentru tine e amuzant, dar te vede o țară întreagă și ia exemplul tău”, a fost mesajul primit de Gabriela.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar, când am ieșit, și, bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit «bonă». Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva”, a spus modelul pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies