Home Stiri mondene Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile în luna a opta de sarcină: „Suntem nişte părinţi praf”

Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile în luna a opta de sarcină: „Suntem nişte părinţi praf”

de Clara

De curând, Gabriela le-a spus fanilor săi din mediul online că ea și Dani Oțil nu s-au gândit la un nume pentru băiatul lor, chiar dacă acesta își va face apariția în aproximativ o lună.

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul, pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf. Dacă aveți sugestii, le aștept, poate mă mai inspir. În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este „Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar, după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele „Cârcel”. Ce, ce are?”, a spus modelul pe pagina sa de Instagram.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a mai spus soția matinalului, la scurt timp după ce s-a căsătorit, potrivit celor de la cancan.ro.

În urmă cu o săptămână, Dani a spus că a înțeles greul prin care trece o femeie însărcinată, chiar dacă lucrurile par a fi foarte simple.

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor care mă vor înțelege, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința să-i zic Gabrielei că nu pare că are o burtă mare și grea. Și, din acest motiv, m-a pus să port un pepene toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kilograme. Astăzi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. Gravidele sunt eroi fără capă”, a spus Dani, conform unica.ro, pe rețelele de socializare.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies