Home Stiri mondene George Burcea, despre femeile importante din viața lui

George Burcea, despre femeile importante din viața lui

de Buinoschi Andreea

De când s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea a fost extrem de rezervat și a lăsat oamenii să spună ceea ce vor. Cu toate acestea, acum, actorul a vorbit pentru prima dată despre toate schimbările care au apărut în viața sa de când este singur, iar acestea nu sunt chiar nesemnificative.

Conform Unica.ro, răspunsul actorului a lăsat loc de interpretări: „Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama, că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica, pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac extrem de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”.

De asemenea, George și-a exprimat și opinia despre mediatizarea divorțului său de Andreea Bălan: „În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin… spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu, pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la «Ferma». Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies