Home Stiri mondene George Burcea i-a declarat război Andreei Antonescu

George Burcea i-a declarat război Andreei Antonescu

de Buinoschi Andreea

Încă din prima zi în care a ajuns în Ferma, Andreea Antonescu l-a atacat pe George Burcea, semn că aceasta nu o va lăsa singură pe Andreea Bălan în scandalul divorțului. Cu toate acestea, actorul nu și-a pierdut cumpătul și i-a dat imediat replica vedetei.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, au fost cuvintele membrei trupei Andre.

George Burcea a ales să posteze pe contul său de Instagram o poză cu descrierea „Privirea nr 1 – Atunci când vezi în @fermaprotv oameni mici în jurul tãu. 🤫 Vă multumesc pentru toatã sustinerea. Si toate injuriile😆😘😜 vã ❤️”.

Andreea Antonescu și-a anunțat participarea la show-ul Ferma printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. „Un «DA» hotărât! (poate cel mai hotărât din viața mea)🤦🏽‍♀️😂
Aceasta este poza care vă anunță intrarea mea în @fermaprotv!
Fără a sta pe gânduri, am acceptat această provocare! Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la mine, să-mi descopăr limitele, să acumulez cât mai multe amintiri frumoase, unice!


Viața este plină de provocări și sunt convinsă că @fermaprotv va deveni una dintre aventurile mele preferate!
Cu emoții în suflet, dar și conștientă că «duc mult», vă promit că veți descoperi omul din spatele artistului, așa cum e el în afara scenei!
Și pentru că știu că voi, cei din comunitatea mea veți fi alături de mine, am pregătit in avans poze si InstaStory-uri, tocmai pentru a nu-mi simți foarte mult lipsa 😂😉😘❤️!
Vă pup, vă iubesc și nu în ultimul rând…VĂ MULȚUMESC … pentru tot!”, a spus artista…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies