Home Stiri mondene George Burcea, mărul discordiei dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

George Burcea, mărul discordiei dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

de Clara

De curând, a apărut un zvon conform căruia Andreea și Tiberiu s-au despărțit, după ce amândoi au șters imaginile cu ei din mediul online. Acum, o persoană apropiată lor a mărturisit că George Burcea ar fi la mijloc și ar fi dus la separarea lor.

„Andreea a mers atât de departe încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că, pur și simplu, s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi”, au spus persoane apropiate fostului cuplu pentru cei de la impact.ro, relatează cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, George Burcea a vorbit despre momentul în care a fost prins sub influența substanțelor interzise. Acesta a spus că fosta lui soție a fost îndrumată să îl dea în vileag, iar situația a părut mult mai rea decât a fost în realitate.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar, de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când, încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de r***t, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că, de acolo şi până la despărţire, nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliția, pentru a putea avea, în procesul de custodie, un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mărturisit actorul în urmă cu aproximativ un an, într-un interviu acordat celor de la Ok!Magazine

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies