Home Stiri mondene George Burcea, mesaj subliminal pentru Andreea Bălan! „Strigăm «drogații», dar…”

George Burcea, mesaj subliminal pentru Andreea Bălan! „Strigăm «drogații», dar…”

de negriuelena

George Burcea a fost blocat pe Instagram de către Andreea Bălan și nu mai poate accesa contul dedicat fetiței lor mari, din cauza unor postări care au deranjat-o pe fosta sa soție.

Actorul a scris pe conturile sale de socializare un mesaj dur cu aluzie la Andreea Bălan, sugerând faptul că el ar fi, de fapt, o victimă a comportamentului ei.

„Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura, arta și, mai ales, omenia, sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă.

O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții, cei din jur te vor critica.

O lume în care dacă ești persoană publică, trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și, mai ales, sfaturi de care nu ai nevoie.

O lume în care respectul față de cel de lângă noi a dispărut în aceeași mocirlă, iar respectul pentru artiști s-a transformat într-un tras continuu de șireturi, într-o defăimare din partea presei și într-o batjocoră din partea oamenilor care conduc cultura.

O lume în care dacă ieși să te aperi, ești umilit, iar dacă nu ieși, ești laș. O lume care-ți frânge aripile fix când căzuse puful și începuse să-ți crească penele.

O lume în care dacă ești sincer pierzi, iar dacă minți, ești model. O lume în care contează «să spui bine povestea», căci succesul este după colț, iar esența nu-și mai are loc.

O lume plină de atotștiutori, deștepți, iluminați, frumoși, talentați și cuminți. O lume perfectă… în capul nostru.

Suntem nemulțumiți când ni se cere să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile, dar ne simțim constrânși și umiliți când ar trebui să stăm în casă pentru a ne proteja sănătatea.

Strigăm «hoții», dar noi furăm mai mult decât ei. Strigăm «proștii», dar noi avem doar patru clase. Strigăm «curvele», dar noi ne vindem pe un leu.

Strigăm «trădătorii», dar, pentru suma corectă, l-am trăda și pe Iisus. Strigăm «bețivii», dar cămara noastră este plină cu tărie.

Strigăm «lașii», dar plecăm capul când vedem o femeie bătută pe stradă. Strigăm «golanule», dar noi suntem copii din flori.

Strigăm «țiganii», dar noi avem sufletele mai negre decât tenul lor. Strigăm «bozgorii», dar noi nu ne cunoaștem bine istoria.

Strigăm «drogații», dar noi luăm medicamente pe sub mână. Strigăm «fricoșii», dar nouă ne este teamă de un nou început.

Strigăm «puturoșii», dar noi n-am muncit măcar o singură zi. Strigăm «netalentații», dar noi n-am rezista unui singur antrenament.

Strigăm «ești pe banii părinților», dar dacă am fi părinți, am proceda la fel. Strigăm «gunoiule», dar coșul nostru dă pe afară.

Strigăm «ești slab», dar noi nu avem puterea să ne privim în oglindă.

Strigăm «boule», dar noi toți avem ochelari de cal, urmăm turma că oile, suntem împuțiți că sconcșii, iar la bază suntem niște mistreți ce în sinea lor sunt măgari.

Și cu toate astea, ne dăm cocoși, dar nu facem decât ce-și face ursu’ cu mâna lui.

Așadar, haideți să luăm cerbul de coarne și să nu ne mai blocăm la fazan, căci pasărea pe limba ei piere”, a transmis George Burcea…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies