Home Stiri mondene George Burcea nu va mai putea să își vadă fetițele. Iată care este motivul!

George Burcea nu va mai putea să își vadă fetițele. Iată care este motivul!

de Buinoschi Andreea

Pentru o perioadă, George nu va mai putea să își vadă cele două fete, pe Ella și Clara. Acesta va fi despărțit de ele pentru câteva săptămâni, dar speră să le revadă cât mai repede după aceea.

Cu toate că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, interesul lor comun este reprezentat de cele două fete ale lor. Deși între ei lucrurile nu stau foarte bine, ba chiar s-a iscat un scandal deoarece George a acuzat-o pe Andreea de infidelitate, aceasta nu i-a interzis niciodată să își vadă fetele. Mai mult decât atât, îi reamintește și public faptul că are o datorie fată de ele.

Cu toate acestea, George va trebui să se axeze pe proiectele personale o perioadă, iar faptul că nu le va mai avea lângă el pe cele două fete nu îl ajută să se acomodeze cu ideea. Faptul este cauzat de participarea sa în cadrul unei emisiuni difuzate de PRO TV, Ferma. Așadar, se pare că George a acceptat să semneze deoarece vrea să se debaraseze puțin de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultimele luni, din cauza mediatizării divorțului prin care trece.

„Mie nu îmi e teamă de nimic, pentru că toate situațiile din viață vin cu un scop bine determinat, dar sper că în perioada petrecută acolo să nu se întâmple ceva rău cu familia mea și eu să nu pot ajunge la timp”, a declarat George Burcea pentru Libertatea.ro.

Deși el și Andreea au trecut prin clipe foarte grele, acest lucru nu a fost valabil și pentru micuțele lor. Din cauza tuturor greutăților pe care le-a întâmpinat când a fost mic, George a declarat că va fi lângă fetele sale mereu. „Am o legătură destul de puternică, zic eu, cu «lăpticii» mei, iar de fiecare dată când ne vedem, mergem la Zoo, în pădure, în parc, pe străzi sau stăm în curte și ne jucăm de dimineață până seara. Nu-mi doresc să le forțez să-mi calce pe urme, dar, dacă ar alege acest drum, cred că le-ar fi mai ușor, având în vedaere faptul că eu am compania mea de film. Ele nu vor mai fi nevoite să facă figurație simplă plătită cu 40 de lei, așa cum am făcut cândva, iar ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele. A nu se înțelege că le voi pune totul pe tavă, dar îmi va fi mai ușor să le ajut să-și întindă aripile” , a declarat Georgea pentru cei de la Libertatea.ro…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies