Home Stiri mondene George Burcea o atacă pe Andreea Bălan: „Mai bine aș avea ochi care să nu poată vedea, decât…”

George Burcea o atacă pe Andreea Bălan: „Mai bine aș avea ochi care să nu poată vedea, decât…”

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că Andreea Bălan și George nu sunt divorțați în mod oficial, deoarece nu au semnat actele, se poate vedea cu ochiul liber că nu mai există cale de împăcare. Înțepăturile dintre ei au loc în mediul online și nu par să se termine prea curând.

Ieri, Andreea Bălan a încărcat o poză pe contul său de Instagram și a scris: „Sometimes the heart sees what is invisible to the eye (n. r.: „Uneori, inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi/ ceea ce ochii nu reușesc să vadă”). La aceeași poză, o fată a lăsat un alt comentariu, în care îl felicita pe George pentru modul în care a vorbit despre ea, dar și despre cele două fete pe care le au împreună: „Mi-a plăcut cum a vorbit aseară George de tine și de fetițe”.

Reacția lui George nu a întârziat să apară. Aceasta a fost una extrem de tăioasă, care a arătat, în mod clar, că între ei nu mai există cale de împăcare: „I would rather have eyes that cannot see; ears that cannot hear; lips that cannot speak, than a heart that cannot love – Robert Tizon” (n. r.: „Mai bine aș avea ochii care să nu poată vedea, urechi care nu pot auzi; buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi – Robert Tizon”). Însă, ceea ce le-a atras atenția cel mai tare fanilor au fost cuvintele scrise pe poză: „App de inimă” și „Shut up. Just shut up, shut up (n. r.: Taci. Doar taci, taci)”, toate acestea făcând referirea la postarea fostei sale soții.

Așadar, se poate observa faptul că tensiunile dintre cei doi foști iubiți sunt foarte mari și, în ciuda faptului că artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, înțepăturile dintre ea și George nu au ajuns la final…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies