Home Stiri mondene George Burcea se răzbună pe Andreea Bălan, după ce a aflat de relația ei. Gestul pe care l-a făcut actorul

George Burcea se răzbună pe Andreea Bălan, după ce a aflat de relația ei. Gestul pe care l-a făcut actorul

de negriuelena

George Burcea a aflat din presă despre noua relație a Andreei Bălan.

Cei doi se află în plin proces de divorț, iar deocamdată nu s-au stabilit detalii legate de custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Imediat după ce paparazzii au publicat imaginile compromițătoare în care Andreea Bălan petrecea la mare cu noul iubit, George Burcea a reacționat într-un mod neașteptat ce poate fi interpretat ca o „răzbunare”.

Acesta a încărcat și el o imagine pe conturile sale de socializare, iar  în fotografia respectivă, actorul  se afla împreună cu o blondă misterioasă, fapt care a stârnit zvonuri că și-ar fi făcut și el o iubită nouă.

Se pare însă că blondina care apare în imagine este o colegă a acestuia de la teatru și nu îi leagă numic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Surse din apropierea Andreei Bălan și a lui George Burcea susțin că artista a încercat să își țină ascunsă relația nouă cu Tiberiu Argint, iar acum este supărată că s-a aflat, deoarece se teme de reacția tatălui fetițelor ei.

„Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă…

Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei.

Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei…

Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces”, a declarat o sursă din apropierea Andreei Bălan și a lui George Burcea.

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies