Home Stiri mondene George Burcea și-a asumat relația cu Viviana Sposub

George Burcea și-a asumat relația cu Viviana Sposub

de Clara

În episodul de ieri al emisiunii Ferma, Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat. Acest lucru s-a întâmplat, după ce asistenta de la Vorbește lumea a revenit în concurs. Atât ea, cât și George au fost atât de fericiți, încât au vrut să sărbătorească prin primul lor sărut.

În ciuda faptului că au tot circulat zvonuri despre o posibilă relație între ei, ba chiar au fost surprinși împreună, în gara din Constanța, cei doi au tăcut și au dezvăluit ce se află între ei, abia acum. Mai mult decât atât, seara trecută au petrecut-o împreună, dovadă fiind una dintre postările de pe InstaStory ale actorului.

În urmă cu ceva timp, fostul soț al Andreei Bălan a fost întrebat ce părere are despre Viviana, iar, din răspunsul pe care l-a dat, se putea înțelege că ține la ea și că vede un viitor împreună cu aceasta.

„Noi nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare. Nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre un potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul «Fermei» eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos și o să încerc să rezolv treburile pe care le am cu cealaltă parte și după aia o să vedem dacă se poate naște ceva frumos.

Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Este o fată de iubit și de protejat și să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta”, a declarat acesta, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies