Home Stiri mondene George Burcea și Andreea Antonescu, protagoniștii unui scandal de proporții

George Burcea și Andreea Antonescu, protagoniștii unui scandal de proporții

de Clara

De când a venit în emisiune, Andreea Antonescu îl atacă pe George Burcea, iar el plătește cu aceeași monedă. Totul a început în momentul în care concurenții au fost întrebați care este persoana care nu merită imunitatea, iar cei doi s-au nominalizat reciproc.

George a specificat că Andreea este de puțin timp în emisiune, iar efortul pe care l-a depus până acum nu necesită o imunitate. „Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în «Fermă», mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (n. r. – s-a automenționat atunci când Andreea Antonescu a vorbit despre persoana care nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?”, a mărturisit actorul.

Când a venit rândul prietenei Andreei Bălan, aceasta a specificat faptul că atitudinea pe care George o are lasă de dorit și că totul se întâmplă din cauza unor frustrări.

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de doi lei, o anumită ranchiună în suflet… a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau”, a spus Andreea Antonescu.

Înainte de a pleca în emisiune, membra trupei André a vorbit cu cei de la click.ro despre Ferma: „Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În «Fermă», relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în «Fermă» cu care să încep o relație de prietenie”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies