Home Stiri mondene Georgiana Elisei și Jador, din nou împreună. Vestea a fost dată de artist

Georgiana Elisei și Jador, din nou împreună. Vestea a fost dată de artist

de Clara

Jador nu a putut sta departe de Georgiana Elisei și s-a întors la ea la puțin timp după ce anunțaseră că nu mai formează un cuplu. Acum, acesta a confirmat zvonurile care apăruseră de ceva vreme, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: „Acum cum ești cu dragostea?”

Jador: „Foarte bine.”

Cătălin Măruță: „Adică există?”

Jador: „Există o fată, da, «neagra».”

Cătălin Măruță: „Nu e iubita după care ai plâns?”

Jador: „Ba da.”

Cătălin Măruță: „De câte ori te-am văzut, ai vorbit atât de frumos despre ea, chiar o iubești mult de tot. Faci nuntă anul ăsta?”

Jador: „Nu e momentul de nuntă. E iubita mea, atât. Am și eu o iubită”, a fost discuția celor doi.

În urmă cu ceva timp, acesta a scos o piesă alături de Loredana și de alți maneliști, iar reacțiile au fost împărțite. În cadrul unui podcast, Jador a spus ce părere are despre faptul că el și colegii săi de breaslă sunt catalogați în funcție de muzica pe care o fac.

„Am văzut la televizor: «Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști». Nici nu mai contam, noi eram «nouă maneliști». Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect, că, mna, e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună, și o apreciem cu toții, și o iubim, dar, în ochii unora, suntem doar niște maneliști…

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem, într-adevăr, huiduiți în anumite contexte”, a spus Jador în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies