Home Stiri mondene Gigi Becali a impus reguli stricte pentru soția sa. Iată ce nu are voie să facă sun nicio formă!

Gigi Becali a impus reguli stricte pentru soția sa. Iată ce nu are voie să facă sun nicio formă!

de Clara

Gigi Becali este foarte apropiat de familia sa și ar face orice pentru a le fi bine persoanelor dragi. Tocmai din acest motiv, patronul clubului sportiv a impus o regulă care, acum, este respectată cu sfințenie. Becali a interzis ca televizorul să mai meargă în timp ce se ia masa, deoarece, din punctul său de vedere, este momentul în care familia trebuie să stea împreună.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu.

La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”,a spus milionarul, pentru cei de la Prosport.

Becali pare convins să lase toată averea pe care a agonisit-o până acum și să se călugărească. De mai mulți ani, acesta s-a apropiat foarte tare de Dumnezeu și vrea să îl slujească. Cu toate acestea, se pare nu are șanse prea mari de reușită, deoarece familia sa nu este de acord.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus omul de afaceri, potrivit wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies