Home Stiri mondene Gigi Becali a plătit înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a plătit înmormântarea Corneliei Catanga

de Clara

Mara Bănică a declarat, în urmă cu foarte puțin timp, că situația financiară a Corneliei Catanga și a soțului ei nu era una bună. Din această cauză, Gigi Becali s-a oferit să plătească el toate cheltuielile necesare.

„Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus jurnalista Mara Bănică în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

Gigi Becali a declarat că va fi alături de familia Corneliei și îi va sprijini financiar cu tot ceea ce au nevoie. „O voi înmormânta, ce să fac?!”, a spus milionarul pentru cei de la fanatik.ro.

Mara Bănică a fost cea care a spus, pentru cei de la Antena Stars, că buna sa prietenă s-a stins din viață. „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!

M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat”, a declarat colega Mirelei Vaida pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies