Home Stiri mondene Gigi Becali, naș pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu?

Gigi Becali, naș pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu?

de Clara

Dani Oțil, în cadrul emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani, a vorbit despre Gigi Becali, menționând că, din moment ce nu are naș, nu ar spune „nu” dacă Gigi Becali ar accepta. Totul a fost o glumă prin intermediul căreia acesta i-a urat „La mulți ani!” cu ocazia onomasticii sale.

„Blestemul meu în viață, numai Lei și Scorpioni în casă. Nu am găsit și eu o zodie bleagă. Nu am putut să găsesc și eu așa ceva, mie mi-a plăcut pedala de accelerație”,  a spus Dani Oțil despre semnele zodiacale ale membrilor familiei sale.

„Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi. La mulți ani, nea Gigi! Păi pe cine să pun, săracule, naș, că pe tine te-a pus Miki… și ce s-a întâmplat?”, i-a spus matinalul lui Răzvan Simion în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți în doar câteva luni, dar preferă să nu ofere prea multe detalii despre acest lucru, vrând să se bucure în intimitate de ceea ce trăiesc. „Suntem în 16 săptămâni, patru luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc.

Trebuie să stau liniştitã, am pus două kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus modelul pe Instagram.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim”, a adăugat aceasta, conform click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies