Home Stiri mondene Gina Pistol a făcut un gest incredibil, pentru prima dată de când a devenit mamă

Gina Pistol a făcut un gest incredibil, pentru prima dată de când a devenit mamă

de Clara
  • Gina Pistol a născut în luna martie a anului trecut.
  • Gina s-a îngrășat câteva kilograme și, pentru o bună perioadă de timp, s-a luptat cu numărul acestora.
  • De curând, aceasta a spus că a apelat la ajutorul anumitor proceduri corporale, pentru a slăbi mai repede.

Gina Pistol a născut în luna martie a anului trecut. Așa cum se întâmplă în cazul tuturor mămicilor, Gina s-a îngrășat câteva kilograme și, pentru o bună perioadă de timp, s-a luptat cu numărul acestora.

De curând, Gina a spus că a apelat la ajutorul anumitor proceduri corporale, s-a apucat de sport, a ținut diete și a fost foarte atentă la stilul său de viață, pentru a reuși să slăbească.

Gina Pistol, prima poză în costum de baie, de când a devenit mamă

Toate eforturile pe care aceasta le-a depus nu au fost deloc în zadar, motiv pentru care Gina Pistol a slăbit considerabil. Prezentatoarea de la Antena 1 și iubitul ei au plecat în Grecia pentru câteva zile și s-au bucurat de vremea frumoasă.

Au făcut plajă, s-au simțit bine, când, la un moment dat, Gina Pistol a publicat o fotografie cu ea în costum de baie. Având curajul să facă acest lucru, ne dăm seama că Gina a ajuns, în cele din urmă, la greutatea dorită și se mândrește cu corpul ei, reușind să slăbească foarte multe kilograme.

Prezentatoarea a dat jos 15 kg în două luni

Înainte de a pleca în vacanță, aceasta a dezvăluit faptul că a reușit să slăbească 15 kg în doar 30 de zile. Cu toate acestea, iubita lui Smiley susține că lucrurile ar fi putut să stea chiar mai bine.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar, acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar, când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies