Home Stiri mondene Gina Pistol a postat prima fotografie cu micuța ei. Iată cum arată Josephine la trei săptămâni de când s-a născut!

Gina Pistol a postat prima fotografie cu micuța ei. Iată cum arată Josephine la trei săptămâni de când s-a născut!

de Clara

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară pe data de 9 martie. Vestea a fost dată chiar de către Smiley, la doar câteva ore de când micuța lui a apărut pe lume.

„Suntem deja trei. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, anunțase Smiley pe rețelele sociale.

În ciuda faptului că micuța Josephine are aproape o lună de viață, niciunul dintre ei nu vrea să o expună în mediul online. Pozele pe care le postează cei doi părinți sunt extrem de discrete și încă nu au arătat chipul micuței lor.

Cu toate acestea, cea mai recentă fotografie a Ginei le-a topit inimile fanilor. Prezentatoarea de la Antena 1 le-a arătat o poză cu fiica sa, dar doar de la gât în jos, semn că mai avem de așteptat mult și bine până când vom putea vedea cu cine seamănă mai mult micuța.

Gina a îmbrăcat-o pe Josephine într-un body alb și a fotografiat-o în timp ce dormea într-un suport special pentru bebeluși. Cu toate că încă nu vrea să le facă fanilor cunoștință cu fata ei și a lui Smiley, Gina, ușor-ușor, împărtășește diferite evenimente și fotografii din noua sa etapă.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor! Nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul…

Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”, a spus Gina la aproximativ două săptămâni de când a născut.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies