Home Stiri mondene Gina Pistol a spus care este motivul pentru care nu a plecat în ”America Express”

Gina Pistol a spus care este motivul pentru care nu a plecat în ”America Express”

de Clara

Filmările pentru cel mai nou sezon ”Asia Express” au început, dar Gina nu este prezentă nici sezonul acesta. Emisiunea s-a mutat în America, iar prezentatoare a rămas tot Irina Fodor. Cu toate că fanii se așteptau ca Gina Pistol să revină în locul Irinei, se pare că vor mai avea de așteptat câtva timp.

În cadrul unei emisiuni de la PRO FM, Gina Pistol a spus care este motivul pentru care a decis să rămână acasă și anul acesta.

„Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: «Doamne, ce îmi lipsește copilul». Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: «Doamne, ce dor îmi e de copil». Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult.

Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a spus Gina.

Smiley este însoțit peste tot de Gina și de Josephine

„Noi suntem și foarte mult împreună. Eu, când am treabă în afară țării, ele vin după mie. La studio, mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună.

Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună, e de neprețuit”, a spus Smiley, conform viva.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies