Home Stiri mondene Gina Pistol a trecut prin momente de panică în legătură cu Josephine

Gina Pistol a trecut prin momente de panică în legătură cu Josephine

de Clara
  • Gina Pistol și Smiley au plecat, în urmă cu o săptămână, în Grecia.
  • Cei doi s-au bucurat de câteva zile doar pentru ei, deoarece au lăsat-o acasă pe Josephine.
  • Cei doi au ales cele mai de încredere persoane care să aibă grijă de cea mică.

Gina Pistol și Smiley au plecat, în urmă cu o săptămână, în Grecia. Cei doi s-au bucurat de câteva zile doar pentru ei, deoarece au lăsat-o acasă pe Josephine.

Întrucât creșterea unui copil, mai ales atunci când este mic, este extrem de solicitantă, dar și din cauza programelor încărcate pe care le au cei doi, Gina și Smiley au decis să își ia câteva zile doar pentru ei.

Gina și Smiley au plecat fără copil

Și-au făcut bagajele, și-au luat la revedere de la Josephine și au plecat la soare. Cu toate că plecarea a fost scurtă, de doar câteva nopți, asta nu înseamnă că celor doi părinți nu le-a fost dor de fiica lor.

Cu toate acestea, înainte de a pleca, Gina și Smiley s-au asigurat că lasă lucrurile în ordine. Cei doi au ales cele mai de încredere persoane care să aibă grijă de cea mică: mama lui Smiley și bona.

În tot acest timp, artistul și prezentatoarea au ținut, în permanență, legătura cu cea mică, dar și cu persoanele în grija cărora au lăsat-o, pentru a se asigura că totul este în regulă. Cu toate acestea, Gina nu a fost liniștită pe deplin.

Prezentatoarea le-a spus exact soacrei și bonei ce trebuie să facă

Cum o mamă își cunoaște cel mai bine copilul, Gina a fost foarte atentă și foarte explicită în legătură cu informațiile pe care le-a lăsat pentru cele două. Aceasta a fost extrem de punctuală și a cerut ca programul fetei să fie respectat cu sfințenie

„Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă. Copilul are nevoie de rutină și mama îi știe cel mai bine programul.

Cel mai important a fost pentru mine să îi respecte programul de baie, când trebuie să doarmă, cum adoarme. În orice etapă a copilului, sunt și reguli pentru mese, mai ales când începe diversificarea”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1 pentru fanatik.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies