Home Stiri mondene Gina Pistol, alături de un alt bărbat! Despre cine este vorba

Gina Pistol, alături de un alt bărbat! Despre cine este vorba

de negriuelena

Gina Pistol va avea un nou coleg alături de care va prezenta sezonul al treilea al emisiunii Asia Express- Drumul Comorilor, în locul lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Este vorba despre Oase, câștigătorul sezonului al doilea, care fusese în echipă cu CRBL. Oase a oferit declarații despre cum se simte în noua postură, cea de co-prezentator alături de Gina Pistol.

 „Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt, de fapt, mult mai mari.

Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri… cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența «Asia Express», m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. 

Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

Producătorii emisiunii Asia Express au pregătit o mulțime de surprize pentru noul sezon.

 „Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în «Asia Express», dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă.

Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla”, a dezvăluit Gina Pistol.

Competiția Asia Express – Drumul Comorilor se va desfășura în două țări noi, și anume Filipine și Taiwan.

Cele nouă echipe vor avea de respectat aceleași reguli ca în sezonul anterior, iar marele premiu va fi de 30.000 de euro…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies