Home Stiri mondene Gina Pistol, declarație de dragoste pentru Smiley, în văzul tuturor? Ce mesaj a transmis

Gina Pistol, declarație de dragoste pentru Smiley, în văzul tuturor? Ce mesaj a transmis

de negriuelena

Gina Pistol a scris pe contul său de Instagram un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani, mulți dintre aceștia considerând că i-a fost adresat iubitului său, Smiley.

„Alege pe cineva care este bun pentru tine. Nu bun pentru părinții tăi. Nu bun pentru imaginea ta. Nu bun pentru contul tău bancar.

Alege pe cineva care o să îți facă viața împlinită din punct de vedere emoțional”, este mesajul pe care Gina Pistol l-a scris pe pagina sa de Instagram.

Smiley trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, nu doar pe planul personal, ci și pe cel artistic,

întrucât se află în cel mai mare turneu al său de până acum, turneu foarte bine primit de către public

și care se va încheia pe data de 22 decembrie la Sala Polivalentă din Capitală.

„«@Smiley_Omul» a fost un turneu cât o viață de om și nu mă refer la cifre și bilanțuri, ci la emoțiile trăite și simțite de mine în cel mai mare turneu pe care l-am făcut până acum.

A fost cel mai frumos schimb de energie cu putință la fiecare concert, miile de mâini ridicate, refrenele cântate împreună,

îmbrățișările copiilor de la finalul concertelor, bucuria transferată de la fiecare om în parte către mine mă fac să fiu recunoscător și copleșit.

Mi-am dorit să fac un turneu despre om, cu toate emoțiile, etapele, dar și imperfecțiunile sale, mi-am dorit să construiesc un show actual,

complet, în care muzica, tehnologia, set-up-ul impresionant al scenei să se împletească perfect cu sensibilitatea din fiecare dintre noi și am primit în schimb enorm.

Mulțumesc fiecărui om care a ales să traiască alături de mine povestea «@Smiley_Omul»!”, a transmis Smiley…

Surse: ciao.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies