Home Stiri mondene Gina Pistol, declarație de iubire pentru fiica sa

Gina Pistol, declarație de iubire pentru fiica sa

de Clara

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, au plecat în vacanță tocmai în insulele Seychelles. Cei doi au postat mai multe fotografii, printre care și unele cu fiica lor, însoțite de cuvinte prin care își exprimă iubirea pe care i-o poartă.

„Dacă sunt sincer / Mereu mă trezesc încercând să mă regăsesc / Nu sunt încrezător zilnic / Așa că sper să însemne mult atunci când spun «Te iubesc!» / Mă lupt cu sentimente de nesiguranță / Dar nu le voi proiecta prin tine / Nu îți voi arăta / Cum să mă faci să mă iubesc / Îți cer doar să mă iubești așa cum o faci / Sincer / Sunt obsedat de cer / Dar te privesc și mă întreb cât de mulțumit trebuie să se simtă Dumnezeu / Când a pictat ceva mult mai frumos decât apusurile”, a scris prezentatoarea în mediul online.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus Gina în cadrul emisiunii lui Smiley.

Cu toate acestea, iubita artistului nu a putut sta prea mult departe de platourile de filmare și a fost extrem de fericită când a filmat pentru ediția specială Chefi la cuțite. 

„Sunt foarte fericită că m-am întors. Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja opt luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 «Asia Express»”, a spus Gina Pistol, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies