Home Stiri mondene Gina Pistol, declarații despre momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley

Gina Pistol, declarații despre momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley

de Clara

Gina Pistol și Smiley și-au ținut relația ascunsă pentru ceva timp. Extrem de discreți amândoi în ceea ce privește acest aspect, cei doi au mai făcut, de-a lungul timpului, mai multe declarații.

„Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: «Mamă, ce partidă bună». El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: «Mamă, ce mișto e tipul ăsta». Ai simțit?”, a spus Gina Pistol, conform spynews.ro. la PRO FM.

Gina Pistol a vorbit despre kilogramele acumulate în sarcină

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar, acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar, când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Este un copil de un an. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru că este un copil minunat și lui Dumnezeu că mi-a dat așa un copil. Și așa mă simt binecuvântată cu acest copil. Mi se pare că i-aș forța mâna. El așază lucrurile așa cum e mai bine. Este un tată minunat. Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”, a mai spus prezentatoarea, conform cancan.ro.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (n.r. – râde). (n.r. – O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești”, a spus Smiley pentru cei de la libertateapentrufemei.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies