Home Stiri mondene Gina Pistol, declaraţii despre problemele întâmpinate în sarcină

Gina Pistol, declaraţii despre problemele întâmpinate în sarcină

de Buinoschi Andreea

În mai puţin de două luni, Gina Pistol va aduce pe lume primul său copil. Fiind în ultimul trimestru de sarcină, îi este din ce în ce mai greu să facă tot ceea ce trebuie prin casă. Pe contul său de Instagram, prezentatoarea le-a spus fanilor ce face în această perioadă de îi este atât de greu.

„Am să vă arăt imediat cum începe pentru mine săptămâna. Deci, două săptămâni o să fac doar asta, trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressing-ul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Oricum, zici că există niște reguli nescrise despre femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru, trebuie să zugrăvești, să renovezi, să faci curățenie generală. Adică orice ca să-ți faci viața grea, să nu fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să fie ușor, dar tot ce fac, fac greu.

Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu aproximativ patru luni, Gina şi Smiley au anunţat că vor deveni părinți pentru prima oară. Prin intermediul rețelelor sociale, aceştia au confirmat zvonurile care circulau de mai multă vreme.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine…

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei”, scrisese Gina pe contul ei de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..