Home Stiri mondene Gina Pistol, despre problemele lui Josephine: „Să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!”

Gina Pistol, despre problemele lui Josephine: „Să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!”

de Clara

Gina Pistol nu mai este atât de activă pe pagina sa de Instagram de când a devenit mamă. Cu toate acestea, din când în când, vedeta își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. De curând, prezentatoarea a vorbit despre motivul pentru care fiica sa poartă bentiță.

„Nu știu voi cum sunteți, dar eu, în ultima vreme, nu am avut energie absolut deloc. Am fost așa pe «low battery». Am ieșit acum puțin în curte, acum, cât nu sunt țânțari. Am stropit de vreo trei – patru ori și sunt niște țânțari mici, negru cu alb, care sunt foarte agresivi. Îți intră și-n suflet. Mă disperă. Nu știu ce să le mai fac, cu ce să mai dau. Se vede că nu am avut și eu o vacanță bună de vreo doi ani. Chiar am rămas fără energie.

Iar acum, să vă spun povestea bentiței. Mie nu-mi plac bentițele la fetițe, am eu o problemă mare, mai ales cele cu funde. Neavând în casă nicio bentiță, Josephine are momente, atunci când doarme, când își prinde urechea sub cap. Și zic: «Bă, să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!». Am zis să improvizez și am tăiat o căciulă. De fapt, asta e banda de la căciulă. Și, ca să nu râdă oamenii de copil, am scris pe ea (n.r. – numele unui brand celebru). Nu are urechile clăpăuge, dar trebuie să am grijă de treaba asta, să nu devină o problemă mai încolo”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum…

Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina, în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies