Home Stiri mondene Gina Pistol, în mijlocul unui scandal! De ce este acuzată

Gina Pistol, în mijlocul unui scandal! De ce este acuzată

de negriuelena

Gina Pistol s-a trezit în mijlocul unui scandal în rândul fanilor Asia Express, după ce Răzvan Fodor și Sorin Bontea au ieșit câștigători ai sezonului al treilea.

Deoarece Gina Pistol prezintă atât Asia Express, cât și Chefi la Cuțite, unde Sorin Bontea este jurat,

mai mulți internauți o acuză pe aceasta că ar fi implicată în jocurile de culise ale producătorilor.

Susținătorii echipei care a ieșit pe locul al doilea, formată din Speak și Ștefania, au reacționat dur la adresa Ginei Pistol după încheierea sezonului.

„Se vede foarte clar în unele secvențe că lucrurile nu sunt naturale.

Sunt scene în care se observă că știau anumite lucruri, pe care în acel stres fiind nu aveai cum să le dibuiești așa ușor.

Nu este emisiunea Ginei, dar tocmai, echipa și producția Antenei este aceeași, iar Bontea este singurul dintre concurenți care face parte din echipa Antenei și face rating postului TV de ani întregi.

Nu cumva e la mintea cocoșului că Antena 1 a decis ca Bontea să câștige fiindcă era singurul dintre concurenți care face parte din echipă de atâția ani?”, este părerea unui internaut.

„M-am uitat la toate cele trei sezoane «Asia Express», fără să pierd nicio ediție, însă această finală pare că a fost aranjată.

S-a simțit ceva stângaci în reacțiile tuturor față de celelalte sezoane când s-a transmis o emoție sinceră.

Era de așteptat încă de la început să câștige Bontea pentru că face echipă cu Gina de atâta amar de ani în emisiunea Chef-ilor.

Îmi pare rău că și această emisiune se va duce de râpă ca multe altele. Când începi să aranjezi lucrurile și nu le lași să decurgă natural, se observă, și emisiunea decade…

Păcat! Speak și Ștefania meritau totul”, a comentat o altă persoană.

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies