Home Stiri mondene Gina Pistol, informații despre al doilea copil: „Mă simt binecuvântată”

Gina Pistol, informații despre al doilea copil: „Mă simt binecuvântată”

de Clara

De când Gina Pistol a devenit mamă la începutul lunii martie, viața sa a trecut printr-o mulțime de schimbări. De curând, în cadrul unui scurt interviu, a spus cum se vede pe ea ca persoană în noua ipostază.

„E mamă, e iubită, e divă pe Instagram, e femeie de casă. E în toate rolurile. Și «bucătăresc» când am timp”, a spus aceasta pentru cei de la click.ro.

„Este un copil de un an. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru că este un copil minunat și lui Dumnezeu că mi-a dat așa un copil. Și așa mă simt binecuvântată cu acest copil. Mi se pare că i-aș forța mâna. El așază lucrurile așa cum e mai bine. Este un tată minunat. Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”, a mai spus prezentatoarea, conform cancan.ro.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (n.r. – râde). (n.r. – O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar, și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a spus Smiley pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies